Nu lanserar vi vår hummus!

1/5/2018

 

 

 

Vi är glada att meddela att vi har börjat producera färska produkter, först ut är vår goda hummus. Hummusen är gjord i Sverige men smakar precis som traditionell hummus gör i Libanon. Len och krämig med mycket smak. Traditionell hummus serveras med fördel tillsammans med libanesiskt bröd, inlagd gurka, färsk mynta och oliver. Krydda också hummusen med paprikapulver och ringla över lite olivolja för extra rik smak.

 

 

Vi har valt att märka vår hummus med märkningen 100% VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt. Märkningen är Sveriges första egna veganska märkning och framtagen av Djurens Rätt. Med hjälp av märkningen blir det lättare för konsumenter att välja produkter utan animaliska ingredienser.

 

 

 Serveringsförslag för vår hummus

 

Please reload

Recept

Produkter

logo guld.png

                                                                        © 2018 Gröna Bladet AB