Vår färska Tikka Masala Kryddpaste är nu ute på marknaden

10/5/2018

 

Lanseringen av vår Tikka Masala Kryddpaste är början på något riktigt spännande. Vi går ifrån att enbart sälja torra kryddor till en ny värld med färska kryddpastor där vi kan göra det ännu lättare för våra kunder att laga god mat med bra råvaror. Tanken med våra kryddpastor är att de ska kunna varieras i all oändlighet vid tillagning, bara fantasin sätter gränser. Vill man kan man använda kryddpastorna som marinad, annars kan man använda de i såser eller grytor eller till och med som en kryddig dipp. Man får experimentera sig fram. Kryddpastorna kan också tillagas med många olika ingredienser vare sig det är vegetabiliska ingredienser som bönor, linser och grönsaker eller animaliska ingredienser som kött, kyckling, fisk och skaldjur. 

 

 

Våra kryddpastor skiljer sig från kryddpastorna ute på marknaden genom att de är färska och inte innehåller några tillsatser. Den första kryddpastan vi lanserar är vår rökiga Tikka Masala kryddpaste, för inspiration har vi skapat ett antal recept som finns att hitta på vår hemsida. 

 

 

 Ugnsbakad lax tillagad med vår Tikka Masala kryddpaste

 

Please reload

Recept

Produkter

logo guld.png

                                                                        © 2018 Gröna Bladet AB