Anbapulver, mild

Refillpåse
50g
20.00
SEK
Vid intresse, skicka oss artikelnummer:
2157
Tack för din förfrågan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Produktinformation

Anbapulver används till att göra kryddig anbasås som är populär i det irakiska köket. Anbasås är ett vanligt tillbehör till bland annat falafel, shawerma, kubba, fiskrätter och ägg. För att tillreda anbasås: Blanda 1 matsked anbapulver med 1/2 dl kallt vatten, låt stå i 20 min tills såsen har tjocknat till sig lite och är klar för servering.

Ingredienser

Bockhornsklöver, gurkmeja, salt (18 %), socker, surhetsreglerande medel E330 och chili.

Liknande produkter

Svartpeppar, hel KRAV-märkt
Vitlök, granulerad EKO
Torkad lime, malen
Pul biber

Vårt kryddiga
sortiment växer.

Upptäck Somalias smaker med Gröna Bladets nya
somaliska kryddmixer.

Läs mer